Omakotitalon jätevesisuunnitelmat

Omakotitalon jätevesisuunnitelmat

Jätevesisuunnitelmat omakotitaloihin ja paritaloihin.

Omakotitalon jätevesisuunnitelmat

Heatcolta saat ammattimaiset jätevesijärjestelmän suunnitelmat mökille ja omakotitaloon.

Pyydä tarjous

Jätevesisuunnitelma

Ammattilaistemme tekemä jätevesisuunnitelma sisältää kiinteistölle ammattimaisesti tehdyt suunnitelmat jätevedenkäsittelystä. Suunnittelun alussa tehdään lähtötilannekartoitus yhdessä asiakkaan kanssa, jonka perusteella valitsemme sopivimman ratkaisun ja esitämme mahdolliset vaihtoehdot. Suunnitelma täyttää viranomaisvaatimukset ja perustuu valtakunnallisiin sekä kuntakohtaisiin ympäristönsuojelumääräyksiin. Jätevesisuunnittelu sisältää kaiken tarvittavan materiaalin lupahakemusta varten.

Miksi jätevesisuunnitelma kannattaa tehdä?

Asuttaessa haja-asutusalueella viemäriverkostojen ulkopuolella, on asukas vastuussa kiinteistöjen jätevesien käsittelyn järjestämisestä. Jätevesisuunnitelman avulla

  • kiinteistön vedet käsitellään oikein vastaamaan viranomaisvaatimuksia
  • luonto ja vesistöt eivät saastu
  • juomavesikaivot pysyvät puhtaina

Tiesithän, että saneerauskohteissa jätevesisuunnittelusta saa kotitalousvähennyksen? Jätevesijärjestelmien suunnittelu-, korjaus- ja parannustöihin voi saada kotitalousvähennystä.

Omakotitalon rakentajan neuvontapalvelut

Tiimimme laaja kokemus erilaisista talotekniikan LVIAS-suunnitteluprojekteista mahdollistaa myös suuret kiinteistökokonaisuudet. Suunnittelutiimimme palveluhenkisyys sekä hyvä tavoitettavuus ovat keränneet paljon kiitosta asiakkaidemme parissa.

Pyydä tarjous tai ole yhteydessä

Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 8.00 – 16.00

puh. 020 720 9080
myynti@heatco.fi

Pyydä tarjous